Καμμένου: «Μας περνάτε για μαλ...;»

Η Αλεξία Καμμένου ήταν έξαλλη μετά το τέλος της αναμέτρησης Ολυμπιακού-Βουλιαγμένης 9-8.

Καμμένου: «Μας περνάτε για μαλ...;»

Για ακόμη μια φορά φυσικά ύστερα από ήττα της ομάδας της από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Στη Χίο που ο ΝΟΒ κέρδισε και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ήταν όλα καλά για την προπονήτρια της Βουλιαγμένης.

Πάμε στο σημερινό επεισόδιο και να σας εξηγήσουμε πως ο Χάρης Παυλίδης, σαν άλλος Οδυσσέας έκανε κίνηση... ματ στην τελευταία επίθεση του ΝΟΒ. Οι διαιτητές μετά το κόρνερ της Σταματοπούλου στο σουτ της Χυδηριώτη, ζήτησαν από την Ασημάκη να φορέσει και πάλι το σκουφάκι της και διέκοψαν το ματς. Ο Παυλίδης, πανέξυπνα και χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο ζήτησε από τη φουνταριστή του να περάσει εκτός και να μπει στο ματς η Aυστραλέζα Κίσα Γκόφερς, όπως και έγινε.

Το σουτ της Ελληνιάδη σταμάτησε στην Σταματοπούλου και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες της Καμμένου που ισχυρίζεται πως «δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή. Είναι παράνομο. Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει. Τι μας περνάτε για μαλ...». Εμείς εδώ πρέπει να πούμε πως σύμφωνα με τα όσα είπαν οι διαιτητές (Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος) αυτό δεν είναι παράνομο. Η ερώτηση βέβαια είναι η εξής. Εάν είχε σκοράρει η Ελληνιάδη και είχε στείλει το ντέρμπι στα πέναλτι και η Βουλιαγμένη έκανε τελικά το 0-1 στη σειρά, η Καμμένου θα φώναζε και πάλι ή όχι;