Με ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός και η ευκαιρία της Ασημάκη!

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την πρώτη θέση στον αγώνα του Σαββάτου (6/4, 15.00) στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας και η Αλεξάνδρα Ασημάκη θα έχει την ευκαιρία να «πιάσει» ή να περάσει τα 703 γκολ της Δήμητρας Ασιλιάν!

Με ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός και η ευκαιρία της Ασημάκη!

Λίγες μέρες πριν από τις αναμετρήσεις με τη Βουλιαγμένη, σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΝΟΓ. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την πρώτη θέση, που θα τους δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς, στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Γ φάσης του πρωταθλήματος της Α1, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (6/4), στις 15:00, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελευθερία Φουντωτού, Ελένη Κανετίδου.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα, η Αλεξάνδρα Ασημάκη -η οποία έπιασε τα 700 γκολ στο ματς με τον Εθνικό- θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει τη συγκομιδή της σε γκολ, καθώς αν πετύχει 3 τότε θα «πιάσει» τα 703 τέρματα που πέτυχε από το 1992 μέχρι και το 2007 με τη φανέλα του Ολυμπιακού η Δήμητρα Ασιλιάν, ενώ αν βάλει 4 θα την ξεπεράσει!

Ενόψει του σαββατιάτικου ματς μίλησε στο olympiacossfp.gr η Νικόλ Ελευθεριάδου, τονίζοντας τα εξής: «Περιμένουμε να παίξουμε και το παιχνίδι με τη Γλυφάδα όπου θα αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα και θέλουμε να δοκιμάσουμε περισσότερα πράγματα ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με τη Βουλιαγμένη. Η ομάδα είναι πάρα πολύ συγκεντρωμένη και κάθε μέρα είναι όλο και πιο έτοιμη για την απαιτητική συνέχεια».