Από τη Ρουμανία μέχρι το Εκουαδόρ ο τρόμος στο «Παπαστράτειο»

Τα θλιβερά επεισόδια στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», το απόγευμα του Σαββάτου στον αγώνα πόλο γυναικών Ολυμπιακός - Γλυφάδα, ταξίδεψαν όπως ήταν λογικό σε όλο τον κόσμο. 

Από τη Ρουμανία μέχρι το Εκουαδόρ ο τρόμος στο «Παπαστράτειο»

Ρεζίλι για ακόμη μια φορά διεθνώς η χώρα μας. Η άνανδρη επίθεση των 30 κουκουλοφόρων με πράσινα και άσπρα διακριτικά, σε γυναικόπαιδα αλλά και άτομα με αναπηρία, κάνει όχι μόνο το γύρο της Ευρώπης αλλά ολόκληρου του κόσμου.

Στη Γαλλία (europe1) και στη Ρουμανία (Β1 και unimedia), υπάρχουν ρεπορτάζ για τα όσα θλιβερά συνέβησαν με τους τρεις τουλάχιστον τραυματίες.

Μάλιστα γίνεται αναφορά και στην ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ρεπορτάζ πάντως για τα άγρια επεισόδια στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" διαβάσαμε μέχρι και το Εκουαδόρ (el comercio).

Πρόκειται για τα ρεπορτάζ για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν στο «Παπαστράτειο» φίλαθλοι που βρίσκονταν εκεί προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα γυναικείου πόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα.

Ομάδα περίπου 30 ατόμων που φορούσαν κράνη και κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα, ζώνες και μαχαίρια εισέβαλαν στο κολυμβητήριο και δημιούργησαν επεισόδια, σπάζοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους και χτυπώντας κάποιους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα τραυματίστηκαν από το μένος των κουκουλοφόρων.