Έκτακτο: Κουκουλοφόροι στο «Παπαστράτειο»

Κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα που διεξάγεται στο «Παπαστράτειο» ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε και προκάλεσε επεισόδια. 

Έκτακτο: Κουκουλοφόροι στο «Παπαστράτειο»

Ο αγώνας ήθελε περίπου τρία λεπτά προκειμένου να τελειώσει το τρίτο οκτάλεπτο. Ο αγώνας διεκόπη οριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουκουλοφόροι είχαν μαχαίρια και «χτύπησαν» φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στο κολυμβητήριο.

Στην αναμέτρηση δεν υπήρχαν δυνάμεις της αστυνομίας, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στους χούλιγκανς να κάνουν ζημιές. Η ομάδα που προκάλεσε τα επεισόδια ήταν περίπου 30 άτομα και σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν στην κατοχή τους ρόπαλα και μαχαίρια, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που συνοδεύει το θέμα.

Στο «Παπαστράτειο» την ώρα του αγώνα υπήρχαν λίγοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, κυρίως γυναίκες και παιδιά και κάποιοι εξ' αυτών έχουν τραυματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline μαχαιρώθηκε ένας μεσήλικας στο πόδι.

Το σημερινό περιστατικό εικάζεται ότι είναι αντίποινα για επεισόδια που είχαν γίνει προ λίγων ημερών, σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Δυτική Αττική, αφού οι χούλιγκανς φώναξαν «West block», που είναι και το όνομα του συνδέσμου.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο Νικόλας Δεληγιάννης ο οποίος ανήκει στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.