Στη Σαμπαντέλ ονειρεύονται το φάιναλ φορ στην Ευρωλίγκα γυναικών

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκας γυναικών με τη συμμετοχή φυσικά του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης.

Στη Σαμπαντέλ ονειρεύονται το φάιναλ φορ στην Ευρωλίγκα γυναικών

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαντ Αντρέου ενώ ο κυπελλούχος εδώ και λίγες ημέρες Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης θα κοντραριστεί με την Κίνεφ στο Κίρισι. Τα άλλα ζευγάρια είναι Ουίπεστ – Πάντοβα, Σαμπαντέλ – Οριζόντε Κατάνια. Όπως κάθε χρόνο, δεν έχει γίνει γνωστό το που θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ αφού η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία περιμένει να βγουν οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν και στη συνέχεια να ανακοινώσει την πόλη που θα φιλοξενήσει την τελική φάση.

Το φάιναλ φορ διεξάγεται σε πόλη, μίας εκ των τεσσάρων ομάδων που έχουν προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και για αυτό τον λόγο από τη ΛΕΝ περιμένουν την έκβαση των προημιτελικών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μια ομάδα που θέλει σαν…τρελή να αναλάβει τη διοργάνωση, εφόσον προκριθεί είναι η Ισπανική Σαμπαντέλ. Μάλιστα οι άνθρωποί της, έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους, συμπληρώνοντας πως τα τελευταία δυο χρόνια το φάιναλ φορ διεξήχθη στο Κίρισι.

Φυσικά για να διεξαχθεί το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη θα πρέπει η Σαμπαντέλ να αποκλείσει την Οριζόντε στα προημιτελικά. Για αυτό τον λόγο πάντως οι Ίβηρες κρατάνε χαμηλούς τόνους και δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Εάν πάντως η Σαμπαντέλ περάσει στην τετράδα, είναι δεδομένο πως θα διεκδικήσει το φάιναλ φορ και έχει μεγάλες πιθανότητες να πάρει το ΟΚ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Απλά να σημειώσουμε πως η πανίσχυρη Ισπανική ομάδα, έχει 4 Πρωταθλητριών τα τελευταία εννέα χρόνια, εκ των οποίων τα 3 είναι σε εντός έδρας φάιναλ φορ.