Α1 Πόλο Γυναικών: Έτοιμος για τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται την Βουλιαγμένη στο «Π. Καπαγέρωφ» για την 2η αγωνιστική της Β' Φάσης του πρωταθλήματος Α1 Πόλο Γυναικών.

Α1 Πόλο Γυναικών: Έτοιμος για τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός!

Για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Βουλιαγμένη, την οποία φιλοξενεί το Σάββατο (19/01) στις 16:00 στο Παπαστράτειτο στο δεύτερο παιχνίδι της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming από το OSFP TV στο Youtube.

Η ομάδα του Πειραιά μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη στο Λαιμό, με 5-3, θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες κόντρα στο Ν.Ο.Β. στη συγκεκριμένη φάση και να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα των 6 βαθμών με τους οποίους θα μπει στη Γ’ Φάση του πρωταθλήματος, στον όμιλο για τις θέσεις 1-4. Παράλληλα το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, αποτελεί και την… πρόβα τζενεράλε ενόψει της συμμετοχής των νταμπλούχων στον όμιλο της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου, Χάνα Μπάκλινγκ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης ενόψει της αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, να τελειώνουμε τη σειρά για να εστιάσουμε στα παιχνίδια της Ευρώπης. Στο προηγούμενο παιχνίδι στο Λαιμό, πήγαμε πολύ καλά αμυντικά, αλλά επιθετικά είχαμε κάποια προβλήματα πάλι. Ελπίζω να βελτιωθούμε, αν και οι προπονήσεις είναι πολύ λίγες, την Πέμπτη γύρισαν τα κορίτσια από τη Ρωσία και είχαμε δυο ημέρες να κάνουμε προπόνηση. Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να παίξουμε το ίδιο καλά στην άμυνά μας, το ίδιο πιεστικά και να ελέγξουμε το ρυθμό και νομίζω ότι αν παίξουμε το όπως στο προηγούμενο ματς θα κερδίσουμε και πιο εύκολα. Στο προηγούμενο ματς, ήμασταν φανερά καλύτεροι σε όλους τους τομείς, απλά είχαμε ένα θέμα στα τελειώματα των φάσεων. Αν αυτή τη φορά είμαστε πιο προσεκτικοί νομίζω ότι θα έχουμε μια εξίσου καλή εμφάνιση και μια νίκη».

H Eλευθερία Πλευρίτου, ανέφερε: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι της β’ φάσης του πρωταθλήματος στο οποίο στόχος μας είναι η δεύτερη νίκη που απαιτείται για να έχουμε το πλεονέκτημα στην επόμενη φάση. Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα αλλά και στην επίθεση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο στο παιχνίδι του Σαββάτου με ακόμα λιγότερα λάθη. Θα θέλαμε ο κόσμος να έρθει να μας υποστηρίξει στην έδρα μας και να παίξουμε με την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργεί».