Με ανατροπή ο Ολυμπιακός 5-3 τη Βουλιαγμένη!

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη για την Α1! 

Με ανατροπή ο Ολυμπιακός 5-3 τη Βουλιαγμένη!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 5-3 μέσα στο Λαιμό και έκανε το 1-0 στη σειρά! Οι νταμπλούχες θέλουν ακόμη μια νίκη στον Πειραιά (19/1) για να μπουν στην επόμενη φάση με πλεονέκτημα τριών βαθμών. Ο Ολυμπιακός έχανε 3-2, αλλά με ανατροπή έφτασε στη μεγάλη νίκη στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Οι κοπέλες του Χάρη Παυλίδη στον πρώτο αγώνα της σειράς «έσπασαν» την έδρα του ΝΟΒ (5-3), έκαναν το 1-0 και έτσι εάν πάρουν και τη νίκη στον Πειραιά στις 19 του μήνα θα μπουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος με πλεονέκτημα τριών πόντων, απέναντι στην ομάδα της Αλεξίας Καμμένου.

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα φτάσει τις δυο νίκες θα ξεκινήσει στην γ’ φάση με έξι βαθμούς και η άλλη με τρεις.

Το ματς στο Λαιμό ήταν ντέρμπι όπως το περίμεναν όλοι. Ο Ολυμπιακός του Χάρη Παυλίδη έβγαλε χαρακτήρα και απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί κατακτά το πρωτάθλημα σερί τα τελευταία χρόνια. Οι νταμπλούχες έπεσαν πάνω σε μια καταπληκτική και πάλι Άσλεϊ Τζόνσον, ήταν κάκιστες στην παίκτρια παραπάνω (1/9) αλλά ποτέ δεν παράτησαν τον αγώνα. Βρέθηκαν πίσω 1-0 και 3-2 αλλά με ένα 3-0 στο δεύτερο ημίχρονο πήραν τη νίκη.

Με άμυνα από ατσάλι και την Χρυσή Διαμαντοπούλου να... απαντάει στην Άσλεϊ Τζόνσον, ο Θρύλος έφερε τούμπα το παιχνίδι και πανηγύρισε το 1-0 στη σειρά. Η Διαμαντοπούλου κράτησε ανέπαφη την εστία της, με τη συνδρομή φυσικά και των συμπαικτριών της, για 18 λεπτά (!) και έτσι ήρθε αυτό το 0-3 στα δυο τελευταία οκτάλεπτα.

Η Τσουκαλά σε νεκρό χρόνο στο τέλος της τρίτης περιόδου έκανε το 3-3 και στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Θρύλος «καθάρισε» τον αγώνα. Η Ελευθερία Πλευρίτου που επίσης έκανε ένα πολύ μεγάλο ματς, όπως και η Τσουκαλά, έγραψε το 3-4 για να έρθει η πολύπειρη Αβραμίδου να τελειώσει τη Βουλιαγμένη μέσα στο Λαιμό.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 0-1, 0-2.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Χυδηριώτη 1, Ξενάκη 1, Ελληνιάδη 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Τσουκαλά 2, Πλευρίτου 2, Αβραμίδου 1.