Σταματοπούλου: «Συγκεντρωμένες στο πλάνο μας για να κατακτήσουμε το Κύπελλο»
Η Ιωάννα Σταματοπούλου αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.
Την Παρασκευή (3/4, 20:00), η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θα ριχτεί στη «μάχη» του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στην Λάρισα.
Η ομάδα του Πειραιά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (4/4).
Ενόψει του Final Four η τερματοφύλακας του Θρύλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, δήλωσε: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, αυτή την περίοδο. Εχει δουλέψει πολύ και αυτό φαίνεται μέσα στην πισίνα. Ξέρουμε, ότι για να κατακτήσουμε το Κύπελλο πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, να δώσουμε το 100% και να μείνουμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας. Αν το κάνουμε αυτό, είμαι πολύ αισιόδοξη για το αποτέλεσμα. Σίγουρα, σε περίπτωση κατάκτησης, θα είναι ένα πολύ σημαντικό ψυχολογικό μπουστάρισμα, ενόψει των αγώνων με την Σαμπαντέλ, όμως εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένες και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αγώνα με τον αγώνα».