Ελευθερία Πλευρίτου: Να τελειώσουμε τη σειρά με τον κόσμο μας

Η Ελευθερία Πλευρίτου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο «break» επί της Βουλιαγμένης. Η περιφερειακή του Ολυμπιακού έχει… διαβάσει την Άσλεϊ Τζόνσον και σε δυο περιπτώσεις την «σκότωσε». 

Ελευθερία Πλευρίτου: Να τελειώσουμε τη σειρά με τον κόσμο μας

Δυο γκολ πέτυχε η Ελευθερία Πλευρίτου και μαζί με την Τσουκαλά, κράτησαν την ομάδα του Ολυμπιακού επιθετικά. Η διεθνής περιφερειακή είπε για τη νίκη και το 1-0 στη σειρά με τον ΝΟΒ:

«Σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν ο στόχος μας για αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Σίγουρα βλέπουμε τη νίκη σαν ένα πολύ μεγάλο θετικό για τη συνέχεια και τον επόμενο αγώνα, το ερχόμενο Σάββατο.

Το παιχνίδι σήμερα αμυντικά ήταν πάρα πολύ καλό και αυτό φαίνεται και από το σκορ. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και ενωμένες όλες μαζί. Στην επίθεση μπορεί να κολλήσαμε σε κάποια σημεία, αλλά κάναμε κάποιες πολύ καλές φάσεις που μας βοήθησαν να πάρουμε διαφορά δυο γκολ και να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα.

Πήραμε το πλεονέκτημα έδρας σε αυτή τη φάση που είναι στις δυο νίκες και τώρα συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα. Έχουμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα και με τον κόσμο μας στο πλευρό μας θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά».