Χυδηριώτη: «Με σοβαρότητα…», Ασημάκη: «Τώρα αρχίζει η διοργάνωση» (vids)

Η Ιωάννα Χυδηριώτη και η Αλεξάνδρα Ασημάκη παραχώρησαν δηλώσεις μετά την ήττα της Εθνικής Γυναικών με 15-10 από την Ολλανδία.

Χυδηριώτη: «Με σοβαρότητα…», Ασημάκη: «Τώρα αρχίζει η διοργάνωση» (vids)

Η Ελλάδα ηττήθηκε 15-10 από την Ολλανδία στο φινάλε της φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Χυδηριώτη και της Αλεξάνδρας Ασημάκη:

Ιωάννα Χυδηριώτη: «Δεν ελέγξαμε το ρυθμό, δεχθήκαμε πολλά γκολ, κάναμε βεβιασμένες επιθέσεις. Ήταν ένα γρήγορο παιχνίδι, μέχρι το ημίχρονο ήμασταν καλά, κάπου στη συνέχεια το χάσαμε, επανήλθαμε με προσωπικές ενέργειες, αλλά κυρίως δεν ελέγξαμε το παιχνίδι όπως το θέλαμε. Κάθε ματς είναι μοναδικό και ιδιαίτερο, με την ίδια σοβαρότητα θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Κακά τα ψέματα, παίζαμε με το μεγάλο φαβορί και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σπίτι της. Μια άρτια ομάδα αλλά θεωρώ όμως ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι. Δεν υπήρχε λόγος να αγχωθούμε, μπορούσαμε να παίξουμε πιο ελεύθερα. Σε κάποια σημεία ίσως κυριάρχησε φόβος και δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Μας έβγαλαν κόντρα φάσεις από λάθη δικά μας και επιλογές, που δεν συγχωρούνται από τέτοια έμπειρη και δουλεμένη ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε ρεπό αύριο και χρόνο να δούμε τα λάθη μας. Τώρα αρχίζει η διοργάνωση. Θετικό το πρόσημο καθώς ήρθε η πολυπόθητη νίκη επί της Ουγγαρίας που μας έβαλε στην οκτάδα. Ζητάμε τη νίκη για την τετράδα, μάλλον επί της Γαλλίας. Δεχτήκαμε αρκετά γκολ. Έχουμε το ταλέντο να σκοράρουμε και πολλά, αλλά τα ματς κερδίζονται από την άμυνα. Δουλειά, διορθώνουμε τα λάθη μας και συνεχίζουμε».