Εθνικός: Κάλεσμα στον κόσμο από Νίνου και διοίκηση ενόψει Ματαρό (vid)

Η διεθνής περιφερειακός του Εθνικού, Ειρήνη Νίνου, αλλά και η διοίκηση των Πειραιωτών κάλεσαν τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να την ενισχύσει στο σημερινό (4/11) παιχνίδι κόντρα στην Ματαρό.

Εθνικός: Κάλεσμα στον κόσμο από Νίνου και διοίκηση ενόψει Ματαρό (vid)

Η ενημέρωση από την διοίκηση του Εθνικού: «Ακόμη ένα τμήμα του Εθνικού ΟΦΠΦ θα σταθεί στο πλευρό της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του συλλόγου, στο τεράστιο ντέρμπι με την καταλανική Ματαρό, το Σάββατο στις 19:30, στο “Π. Καπαγέρωφ”, για την 3η αγωνιστική του LEN Champions League!

Με προτροπή και στήριξη του υπεύθυνου του τμήματος, κ. Σπύρου Κουτούβαλη, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Εθνικού ΟΦΠΦ θα δώσει βροντερό «παρών» το Σάββατο στο λαμπρό ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του Στέφανου Λέανδρου. Μάλιστα, η ομάδα άλλαξε μέχρι και το πρόγραμμα της προπόνησής της τη συγκεκριμένη ημέρα, προκειμένου να σταθεί πλάι στις “κυανόλευκες” πολίστριες!

Ένα είναι πλέον ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ότι το «Καπαγέρωφ» θα είναι κατάμεστο για να χειροκροτήσει το γυναικείο τμήμα πόλο του ΕΘΝΙΚΟΥ μας, που μας κάνει περήφανους σε όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο!».

Δείτε το βίντεο: