Κραβαρίτης: «Αυτό είναι το dna του Ολυμπιακού, μόνο νίκες»

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης αναφέρθηκε στο ρεκόρ των 100 διαδοχικών νικών του Ολυμπιακού στην Α1 Πόλο Γυναικών.

Κραβαρίτης: «Αυτό είναι το dna του Ολυμπιακού, μόνο νίκες»

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 13-6 και έφτασε τις εκατό διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Κραβαρίτης αναφέρθηκε στο μεγάλο ρεκόρ της ομάδας, αλλά και στην κατάκτηση της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Αυτό είναι το DNA του Ολυμπιακού: Μόνο νίκες! Αυτό στοχεύουμε, για αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Ξέρουμε και εμείς και τα κορίτσια τι πρεσβεύουμε σε αυτό το σωματείο. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, κλείσαμε ένα κύκλο με παιχνίδια Τετάρτη-Σάββατο, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Μέχρι στιγμής, η ομάδα έχει ανταποκριθεί στα πράγματα που έχω ζητήσει. Θα ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για το ματς που έχουμε στην Ισπανία. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής, σήμερα, στα νεαρά κορίτσια, ανταποκρίθηκαν πολύ καλά».

Από την πλευρά της η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε: «Εύκολο παιχνίδι, σήμερα, κόντρα στη Γλυφάδα, το γνωρίζαμε. Όμως, κάνουμε προπόνηση, για να δείχνουμε σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι και να αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με τη σοβαρότητα που αρμόζει. Με αυτή τη νίκη, φτάσαμε τις 100 σερί στο πρωτάθλημα, από τον Μάιο του 2019, που είχαμε χάσει από τη Βουλιαγμένη στους τελικούς στα πέναλτι. Είμαι πάρα πολύ περήφανη, γιατί αυτό βγαίνει μέσα από τη σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις, χαίρομαι πάρα πολύ».