Βέργος: «Ό,τι περνάει από το χέρι μας για μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Σαμπαντέλ»

O προπονητής του Άλιμου, Πάνος Βέργος στάθηκε στο σπουδαίο και ιστορικό παιχνίδι απέναντι στη πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ το Σάββατο (21/10) στη Βαρκελώνη. 

Βέργος: «Ό,τι περνάει από το χέρι μας για μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Σαμπαντέλ»

Στον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά και στα καλά στοιχεία που έδειξε ο Άλιμος αναφέρθηκε ο προπονητής του συλλόγου, Πάνος Βέργος, μετά την ευρεία νίκη απέναντι στο ΓΣ Περιστερίου που συνοδεύτηκε με το 4/4 στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το 4/4 στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα ήταν καλή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές αλλά και κάποιες στιγμές που ήμασταν επιπόλαιοι. Σε γενικές γραμμές παίξαμε το παιχνίδι μας. Ελέγξαμε το παιχνίδι και ήμασταν καλοί σε άμυνα και λιγότερο. Είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, περάσαμε μπάλες στο φουνταριστό. Για άλλη μια φορά η ομάδα έκανε αυτό που χρειαζόταν για να συνεχίσει την νικηφόρο πορεία των τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα».

Για το ματς πρόκληση κόντρα στη πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας είναι μια ομάδα, η οποία έχει μεγάλη ταχύτητα, μεγάλο ταλέντο, διαθέτει παίκτριες μεγάλης εμπειρίας. Είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης που ενισχύθηκε περαιτέρω τη φετινή σεζόν. Για μας είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε να πάρουμε απ’ αυτό το παιχνίδι».