Άλιμος: Πήρε την Αλεξία - Ευγενία Τζούρκα

Η Αλεξία - Ευγενία Τζούρκα έδωσε τα χέρια με τον Άλιμο.

Άλιμος: Πήρε την Αλεξία - Ευγενία Τζούρκα

Μία ακόμη μεταγραφή για τον Άλιμο. Ανακοίνωσε την Αλεξία - Ευγενία Τζούρκα.

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με χαρά την έναρξη της συνεργασίας τους με την 26χρονη Αλεξία - Ευγενία Τζούρκα, η οποία θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2023-2024!

Η Αλεξία Τζούρκα (γεννημένη στις 23/07/1997) διαθέτει εμπειρία χρόνων στην Α1 Γυναικών και πολυάριθμες συμμετοχές με κορυφαίες ομάδες της ελληνικής υδατοσφαίρισης, με πιο πρόσφατη εκείνη του ΠΑΟΚ, όπου την σεζόν 2022-2023 πραγματοποίησε σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων. Από μικρή ηλικία, η 26χρονη πλέον τερματοφύλακας έχει ξεχωρίσει για τις ικανότητες της, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιά (2 σεζόν) και του Πανιώνιου (3 σεζόν).

Με δυο Χάλκινα μετάλλια στην κατοχή της, από την κατάκτηση της 3ης θέσης σε Πρωταθλήματα της Α1 Γυναικών με τον Εθνικό Πειραιά, καθώς και παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο της LEN Euroleague (πλέον Champions League), η Αλεξία Τζούρκα έρχεται να ενισχύσει την φετινή - ακόμη πιο δυναμική - προσπάθεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson στην μεγάλη κατηγορία, καθώς και το «παρθενικό ταξίδι» του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», αναφέρει ο Άλιμος στην ανακοίνωσή του.

Με την υπογραφή του συμβολαίου της, η Αλεξία - Ευγενία Τζούρκα δήλωσε στο alimoswaterpolo.com: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την φετινή χρονιά όπου θα αγωνίζομαι για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson. Εύχομαι να έχουμε υγεία και την καλύτερη δυνατή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχουμε»!