Άλιμος: Πήρε την Εμμανουέλα Αρχοντάκη

Η Εμμανουέλα Αρχοντάκη υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Άλιμο.

Άλιμος: Πήρε την Εμμανουέλα Αρχοντάκη

Παίκτρια του Αλίμου στο πόλο γυναικών και η Εμμανουέλα Αρχοντάκη.

Η ανακοίνωση

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση της αθλήτριας, Εμμανουέλας Αρχοντάκη, η οποία θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2023-2024!

Η Εμμανουέλα Αρχοντάκη έχει γεννηθεί το 2001 και αποτελεί μια εκ των κορυφαίων Ελληνίδων πορτιέρε, με σημαντική εμπειρία από την Α1 κατηγορία, καθώς αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο από ιδιαίτερα νεαρή ηλικία.

Στην καριέρα της έως τώρα έχει να επιδείξει επιτυχίες τόσο σε διασυλλογικό επίπεδο, όσο και με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας, καθώς έχει κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Νόβι Σαντ, ενώ παράλληλα αποτέλεσε μέλος της Ελλάδας στην 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων του Βελιγραδίου, καθώς και στην 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στη Μαδέιρα. Ξεκίνησε την πορεία της στον ΑΝΟ Γλυφάδας, κατακτώντας την 3η θέση στην Α1 γυναικών για τρεις διαδοχικές σεζόν, ενώ με τη Γλυφάδα έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων το 2017, το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων το 2018, καθώς και το χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Νέων γυναικών της ίδιας χρονιάς.

Στην Α1 γυναικών, έχει αγωνιστεί με το σκουφάκι του ΑΝΟΓ, της ΑΕΚ και του ΝΟ Λάρισας και πλέον θα υπερασπίζεται την εστία του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson.

Εμμανουέλα, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson».