ΑΕΚ: Πήρε τη Μαρία Λάζαρη

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Μαρία Λάζαρη.

ΑΕΚ: Πήρε τη Μαρία Λάζαρη

Η Μαρία Λάζαρη υπέγραψε στην ΑΕΚ. Η 21χρονη τερματοφύλακας ήταν στον Άλιμο τα τελευταία δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία Λάζαρη. Η 21χρονη (23/08/2002) τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της Γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Μαρία Λάζαρη έχει αγωνιστεί στο Νηρέα Χαλανδρίου, φτάνοντας έως τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του 2020, ενώ στη συνέχεια φόρεσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού Αλίμου (2021-22), κατακτώντας την άνοδο στην Α1, και του Αλίμου (2022-23), «τσεκάροντας» το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές Ομάδες, κατακτώντας την 5η θέση με τις Νεάνιδες το 2019 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία Λάζαρη δήλωσε στο aek.gr: «Μόνο χαρά μπορώ να νιώθω που γίνομαι μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ. Είμαι άκρως αισιόδοξη ότι η ερχόμενη σεζόν θα μας γεμίσει σημαντικές στιγμές και θα προσπαθήσω να βάλω το δικό μου λιθαράκι στις επιτυχίες της ομάδας μας. Επίσης, έχω μια ιδιαίτερη χαρά που θα συνεργαστώ με έναν εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο τον κ. Μίσιτς που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Εύχομαι μια χρόνια με επιτυχίες και υγεία για όλες μας και πάνω από όλα… FORZA ΑΕΚΑΡΑ».