Τσίριτς: «Να κλείσουμε τη σεζόν με το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στον δεύτερο τελικό με τη Βουλιαγμένη.

Τσίριτς: «Να κλείσουμε τη σεζόν με το πρωτάθλημα»

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς είπε μετά το 12-5 επί του ΝΟΒ: «Είμαι ικανοποιημένος από το πως προσέγγισαν το ματς τα κορίτσια, είχαμε πολύ καλή άμυνα. Ο συγχρονισμός μας σε άμυνα και επίθεση ήταν πολύ καλός, παίξαμε σε υψηλό επίπεδο και αυτό ήταν το κλειδί για να φτάσουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, συνεχίζουμε. Θέλουμε να παίξουμε έτσι και στον τέταρτο τελικό και να κλείσουμε τη σεζόν με το πρωτάθλημα».

Από την πλευρά της η Ελευθερία Πλευρίτου σχολίασε: «Το δεύτερο βήμα έγινε, κάναμε το 2-0. Είμαστε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, που είναι ο τελευταίος χρονικά στόχος της σεζόν. Παίξαμε πάρα πολύ καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε, ότι η ομάδα έχει αντοχές και ποιότητα. Στην αρχή μπήκαμε λίγο... μουδιασμένες, για αυτό στο επόμενο παιχνίδι χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση. Είμαστε έτοιμες για τον τελικό στόχο, πάμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα».