Ολυμπιακός - ΑΝΟΓ 11-6: Το πρώτο βήμα για τους τελικούς

Με την άμυνα του να... δαγκώνει, ο Ολυμπιακός επικράτησε 11-6 της Γλυφάδας στον Πειραιά και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Α1 Γυναικών. 

Ολυμπιακός - ΑΝΟΓ 11-6: Το πρώτο βήμα για τους τελικούς

Όπως τελείωσαν την κανονική περίοδο έτσι... άρχισαν τα πλέι οφ οι γυναίκες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν11-6 του ΑΝΟ Γλυφάδας στο «Π. Καπαγέρωφ» και έκαναν το 1-0 (χρειάζονται άλλη μια νίκη) στην ημιτελική σειρά της Α1.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς ήταν αποτελεσματική στον παίκτη παραπάνω, έπαιξε εξαιρετική άμυνα, με εξαίρεση το τρίτο οκτάλεπτο, κάνοντας έτσι το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό και την διατήρηση των κεκτημένων της.

Να σημειωθεί πως Θεόδωρος Ανδρεάκος δεν βρισκόταν στον των φιλοξενούμενων καθώς είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα σε προηγούμενο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» την πρώτη περίοδο με 2-1 προβάδισμα, με τέρμα της Χυδηριώτη στην κόντρα (4:49). Η Τζωρτζακάκη διαμόρφωσε το 6-2 του ημιχρόνου, από τα δύο μέτρα (0:21), με την Ξενάκη να «γράφει» το 9-4, στο 2:33 του τρίτου οκτάλεπτου. Με γκολ της Β. Πλευρίτου, ο Θρύλος προηγήθηκε με 11-5, 3:25 για το φινάλε, με τον ΑΝΟ Γλυφάδας να μειώνει, για το τελικό 11-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-3, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη, Πλευρίτου Μ., Σάντα 1, Πλευρίτου Β. 2, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τζωρτζακάκη 1, Δρακωτού

ΑΝΟΓ (Άντι Μελιδώνη): Καρύτσα, Νίνου Π. 1, Μουστακαρία, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου, Νίνου Ειρ. 1, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχας 2, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη, Ηλιακοπούλου, Κακαΐδη, Μαδένογλου.