Σταματοπούλου: «Δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός, περιμένουμε τον κόσμο την Πέμπτη»

Η διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ιωάννα Σταματοπούλου μετά τη νίκη επί της Γλυφάδας, ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί την Πέμπτη (26/5) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου.

Σταματοπούλου: «Δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός, περιμένουμε τον κόσμο την Πέμπτη»

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση και του πρωταθλήματος Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο πόλο γυναικών. Η διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά, Ιωάννα Σταματοπούλου είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΝΟΓ: «Προσπαθήσαμε να δώσουμε το 100% του εαυτού μας, γιατί παίζαμε εκτός έδρας και έπρεπε να είμαστε σοβαρές, για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Νομίζω, το καταφέραμε αυτό, το τελικό σκορ τα λέει όλα, δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός και πόσο θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με το πρωτάθλημα! Περιμένουμε τον κόσμο μας την Πέμπτη, στον τρίτο τελικό. Το έχω ξαναπεί, ο κόσμος μας είναι ένας ακόμα παίκτης για εμάς, τους περιμένουμε, ώστε να μας βοηθήσουν και να πανηγυρίσουμε μαζί».

Ο Σέρβος προπονητής της ομάδας, Αλεξάνταρ Τσίριτς υπογράμμισε: «Περιμέναμε τον αγώνα έτσι, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου, έδωσαν πολλή ενέργεια, για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο του πρωταθλητή. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, δείξαμε την ποιότητα μας και ξεπεράσαμε κάθε κατάσταση. Συγχαρητήρια και στη Γλυφάδα, έδωσε το καλύτερο που μπορούσε, αξίζει να βρίσκεται στους τελικούς και για άλλη μία φορά, συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου».