Γλυφάδα – Βουλιαγμένη 11-9: Ο ΑΝΟΓ αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς

Η Γλυφάδα επικράτησε 11-9 της Βουλιαγμένης και με 2-1 νίκες πέρασε στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών, όπου και θα αναμετρηθεί με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. 

Γλυφάδα – Βουλιαγμένη 11-9: Ο ΑΝΟΓ αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο ΑΝΟ Γλυφάδας επικράτησε στην έδρα του 11-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης και με 2-1 στις νίκες, προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (που έχει το πλεονέκτημα της έδρας). Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/5 και για τον τίτλο απαιτούνται τρεις νίκες. Ο γηπεδούχος ΑΝΟΓ προηγήθηκε 7-5 και 11-6. Στο τέλος ο ΝΟ Βουλιαγμένης μάζεψε τη διαφορά. Από τρία τέρματα σημείωσαν Ειρήνη Νίνου, Κούλχαας και Κοντογιάννη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-9

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 3-1 1-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Παναγιώτα Νίνου, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 2, Ειρήνη Νίνου 3, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχας 3, Φουντωτού, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη 3, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ριντζ 4, Τανκέεβα 2, Μαρία Πάτρα, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα, Αγγελίδη, Ειρήνη Πάτρα, Καλογεροπούλου, Ανδρεάδη..