Ολυμπιακός: Κόντρα στην ΑΕΚ οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της EuroLeague παίζει το βράδυ (20.30) της Τετάρτης (6/4) με την ΑΕΚ στον Πειραιά

Ολυμπιακός: Κόντρα στην ΑΕΚ οι πρωταθλήτριες Ευρώπης

Μετά το back to back στην Ευρώπη και την κατάκτηση της Euroleague για δεύτερη διαδοχική χρονιά, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» της Α1.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ, την οποία υποδέχονται στις 20:30 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο τη νίκη και τη διεύρυνση του νικηφόρου τους σερί!

Δηλώσεις:

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, την προπόνηση και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουμε στην Ελλάδα. Το βασικό για τα κορίτσια, πλέον, είναι η ψυχολογική και πνευματική προετοιμασία. Έχουμε μια σεζόν με πολλά ματς, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για τους επόμενους στόχους, πρωτάθλημα, Κύπελλο. Σε ματς σαν το αυριανό, είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυάζουμε τις μικρές μας αθλήτριες με τις πιο μεγάλες, είναι απαραίτητο και το ροτέισον, έρχεται και το Κύπελλο και πρέπει να είμαστε υγιείς. Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση».

Χριστίνα Σιούτη: «Μετά την κατάκτηση του… back to back στην Ευρώπη, οι πανηγυρισμοί σταμάτησαν και έχουμε μπροστά μας τους δύο επόμενους στόχους μας, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με το τρεμπλ. Αύριο, λοιπόν, έχουμε τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, η οποία είναι μια ομάδα αρκετά καλή, που σιγά-σιγά βελτιώνεται. Είναι νεοσύστατη γενικά, με πολλά νέα κορίτσια. Θα είμαστε σοβαρές, όπως σε κάθε ματς, για να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί στο πρωτάθλημα».