Ολυμπιακός-Σαμπαντέλ: Sold out ο μεγάλος τελικός!

Κατάμεστο θα είναι το κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά στον τελικό της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σαμπαντέλ (17:00) όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ολυμπιακός-Σαμπαντέλ: Sold out ο μεγάλος τελικός!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (3/4, 17:00) την Σαμπαντέλ στον τελικό της Euroleague με στόχο την δεύτερη συνεχή κατάκτηση του τροπαίου και το κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά θα είναι κατάμεστο όπως ανακοίνωσαν οι Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει, ότι εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του Final-4 της Euroleague, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (3/4) στις 17:00 στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά, ανάμεσα στην ομάδα πόλο Γυναικών του συλλόγου μας και την Σαμπαντέλ. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, να μην μεταβούν στο κολυμβητήριο, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και απρόσκοπτα ο σπουδαίος τελικός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Όλοι μαζί, να βοηθήσουμε τα θρυλικά μας κορίτσια να γράψουν ιστορία, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ευρώπης για δεύτερη διαδοχική χρονιά!»