ΝΕ Πατρών – ΑΕΚ 2-3: Πρόκριση στα πέναλτι

Η ΑΕΚ απέκλεισε τη ΝΕΠ στην Πάτρα με 3-2 στα πέναλτι και προκρίθηκε στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο γυναικών. 

ΝΕ Πατρών – ΑΕΚ 2-3: Πρόκριση στα πέναλτι

Στην Πάτρα, η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση κόντρα στη ΝΕΠ στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2.

Ο αγώνας στη κανονική διάρκεια έληξε 10-8 για τα «δελφίνια», που είχαν χάσει με δυο γκολ στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα (7-5).

Στα πέναλτι, αστόχησαν οι Σάπκινα, Πετάση, Ζοφώλη (ΝΕΠ), Πασκάλε, Τσιμάρα Ευφ. (ΑΕΚ) ενώ το νικητήριο που οδήγησε την Ένωση στο Φάιναλ-4 με 3-2 σημείωσε η Στρατηδάκη.

Έτσι Ολυμπιακός, Εθνικός, ΑΕΚ και η Γλυφάδα (από την περασμένη εβδομάδα) είναι οι τέσσερις ομάδες του final 4 στο πόλο γυναικών (15-16 Απριλίου).

Οι ομάδες πήγαιναν ισόπαλες σε όλη τη διάρκεια. Στο 3:43 η Στρατηδάκη ισοφάρισε εκ νέου σε 8-8. Στα 2:47 η Κουρέτα και στο 2:01 η Πετάση διαμόρφωσαν το 10-8, ισοφάρισαν τη διαφορά που είχε χάσει η ομάδα τους στο πρώτο ματς και έστειλαν τον αγώνα στα πέναλτι. Εκεί που χαμογέλασε η ΑΕΚ.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – AEK 10-8 (2-3 στα πέναλτι)

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-2, 4-2

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Παρασκευοπούλου, Πετάση 1, Κουρέτα 2, Σαπκίνα 2, Λυκοθανάση 3, Ζοφώλη, Ντάσιου 2, Κρίνα, Νιαρχάκου, Σχίζα, Μιχαλάτου, Κοντάκου.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ.2, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη.