Νηρέας Χαλανδρίου – ΑΕΚ 7-14: Νταμπλ σκορ για τις «κιτρινόμαυρες»

Η ΑΕΚ κέρδισε 14-7 εκτός έδρας τον Νηρέα Χαλανδρίου στο τελευταίο χρονικά ματς της 8ης αγωνιστικής για την Α1 πόλο των γυναικών. 

Νηρέας Χαλανδρίου – ΑΕΚ 7-14: Νταμπλ σκορ για τις «κιτρινόμαυρες»

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η ΑΕΚ κέρδισε τον Νηρέα Χαλανδρίου εκτός έδρας με 14-7 για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Παρά το αρχικό 1-0, η ΑΕΚ απάντησε με τέρματα των Πασκάλε και Κώτσια και πήρε το προβάδισμα με 2-1. Ανέβασε στροφές στη β’ περίοδο και με δύο τέρματα της Στρατιδάκη, ξέφυγε στο σκορ με 1-4. Η ομάδα του Χαλανδρίου μείωσε σε 3-4, όμως τα γκολ των Κάσσαρη και Μαστρόκαλου, έφεραν εκ νέου την «Ένωση» στο +3 (3-6).

Πασκάλε και Κοβάσεβιτς έδωσαν «αέρα» 5 τερμάτων στην ΑΕΚ (3-8). Η ομάδα της Κικής Λιόση ήταν ιδιαίτερα εύστοχη στην επίθεση και έτσι βρήκε ακόμα 3 γκολ, με τις Κώτσια και Ευδοκία Τσιμάρα (4-11).

Η τελευταία περίοδος ήταν πλέον τυπική και η ΑΕΚ έφτασε με άνεση στο τελικό 14-7.

Νηρέας Χαλανδρίου – ΑΕΚ 7-14

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 1-5, 3-3.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Καραμάνης): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη, Παπαφιλίπου, Γιαμπασάκου 1, Κονταλέξη, Κόλλια 4, Μπινιάρη, Κωνσταντοπούλου 2, Ρουσάκη, Κατσιάνου, Κακλή, Ψικάκου, Αρβανιτάκη, Στασινού, Καραχάλιου.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 3, Κάσσαρη 1, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου 1, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 2, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευδ. 3, Γροζοπούλου, Κοβάσεβιτς 2, Τσιμάρα Ευφ., Μπεκρή, Ζαχαρίου.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΝΟ Λάρισας ενώ με νίκες προχώρησαν και οι Βουλιαγμένη, Νηρέας Πατρών.

*Ολυμπιακός, Γλυφάδα και Ηλυσιακός έχουν από δύο αγώνες λιγότερους

*Από ένα ματς λιγότερο έχουν οι Βουλιαγμένη, Εθνικός, Πανιώνιος, Ρέθυμνο, Νηρέας και ΠΑΟΚ