Γλυφάδα: Τέλος ο Σαλάχας, που πάει μαζί με τον Παυλίδη στην Κίνα

Ο Ορέστης Σαλάχας θα είναι μαζί με τον Χάρη Παυλίδη στην Εθνική ομάδα της Κίνας στις γυναίκες. Αποχώρησε από τη Γλυφάδα και ανέλαβε ο Θοδωρής Ανδρεάκος. 

Γλυφάδα: Τέλος ο Σαλάχας, που πάει μαζί με τον Παυλίδη στην Κίνα

Ο Χάρης Παυλίδης δεν θα είναι μόνος στην εθνική ομάδα της Κίνας. Μαζί του εκτός από τον άμεσο συνεργάτη του στον Ολυμπιακό, Κώστα Χατζηδάκη, θα είναι και ο Ορέστης Σαλάχας, ο οποίος αποχώρησε από τον ΑΝΟΓ.

«Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του ΑΝΟΓ αποχαιρετούν τον προπονητή της γυναικείας ομάδας πόλο Ορέστη Σαλάχα. Ορέστη σε ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική μέχρι σήμερα συνεργασία μας και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην νέα σου προσπάθεια», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΑΝΟΓ.

Ο Θοδωρής Ανδρεάκος, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει το σκουφάκι του ΑΝΟΓ και τα τελευταία 7 χρόνια ήταν ο προπονητής της ομάδας του Χαϊδαρίου, επέστρεψε στην ομάδα των νοτίων προαστίων για να αναλάβει τη γυναικεία ομάδα πόλο.

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΝΟΓ καλωσορίζουν τον Θοδωρή Ανδρεάκο στον όμιλο. Ο Θοδωρής θα αναλάβει από αύριο την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο. Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες», αναφέρει ο ΑΝΟ Γλυφάδας στην ανακοίνωσή του για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Ανδρεάκο.