Ολυμπιακός: Στο Ποσειδώνιο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 14:30 η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ολυμπιακός: Στο Ποσειδώνιο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις συνεχίζει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά τη νίκη (13-9) επί του Εθνικού στο «Π. Καπαγέρωφ», για την 4η αγωνιστική της Α1, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας και Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν στις 14:30 τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, για την 5η αγωνιστική.

Κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τα κορίτσια του Ολυμπιακού θέλουν να πανηγυρίσουν το «πέντε στα πέντε» στο πρωτάθλημα, μερικές ημέρες πριν από τη φάση των ομίλων της Euroleague. Υπενθυμίζεται, ότι στον ευρωπαϊκό όμιλο στο «Π. Καπαγέρωφ» (10-12/12), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Τεράσα, την Ρόμα και τον Εθνικό, για την 1η, τη 2η και την 3η αγωνιστική αντίστοιχα.

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη δήλωσε για τον σημερινό αγώνα: «Ανεβαίνουμε στην Θεσσαλονίκη και παίζουμε την 5η αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Θα παίξουμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένα και σοβαρά, να κάνουμε μια καλή προπόνηση για τον ευρωπαϊκό μας όμιλο, που ξεκινά την Παρασκευή στον Πειραιά. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, η διαφορά δυναμικότητας με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και θέλουμε να κερδίσουμε».