Εθνικός: Στην Ελλάδα η Άσλεϊ Τζόνσον

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η σπουδαία Αμερικανίδα τερματοφύλακας, Άσλεϊ Τζόνσον. Η χρυσή Ολυμπιονίκης όπως είναι γνωστό έχει συμφωνήσει με τον Εθνικό.

Εθνικός: Στην Ελλάδα η Άσλεϊ Τζόνσον

Στην Αθήνα βρίσκεται από τη Δευτέρα, η Αμερικανίδα τερματοφύλακας, Άσλεϊ Τζόνσον, η οποία θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Εθνικού Πειραιά.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ σε Ρίο (2016) και Τόκιο (2021), έχει συμφωνήσει όπως είναι γνωστό με τον Εθνικό και θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα του Πειραιά.

«Οι άνθρωποι του Εθνικού καλωσόρισαν την Άσλεϊ Τζόνσον στο αεροδρόμιο, ενώ έκπληξη της έκαναν οι δύο καλές της φίλες και συμπαίκτριες, Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη. Αμέσως μετά, η Αμερικανίδα πορτιέρε ξεναγήθηκε στο νέο της σπίτι, ενώ στη συνέχεια παρέλαβε το αυτοκίνητο που της παραχώρησε ο σύλλογος.

Οι πρώτες εντυπώσεις της κορυφαίας τερματοφύλακα στον κόσμο είναι άκρως θετικές και την Τρίτη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Εθνικού Πειραιά και θα τεθεί στη διάθεση του Μάρκο Μίτσιτς, δηλώνοντας ανυπομονησία για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα της.

Πλέον, ο Εθνικός Πειραιά θα έχει στη διάθεση του δύο χρυσές Ολυμπιονίκες, την Άσλεϊ Τζόνσον και τη Στεφανία Χαραλαμπίδη, ενώ τον Ιανουάριο αναμένεται η άφιξη της «Χάλκινης» στο Τόκιο με την Ουγγαρία, Ρεμπέκα Πάρκες», αναφέρει στην ενημέρωσή του ο Εθνικός.