Ολυμπιακός: Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό

Τον Ηλυσιακό αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (20/11, 15:00) η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ολυμπιακός: Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό

Με μοναδικό στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, θα παραταχθεί η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό.

Ολυμπιακός: Κοινή προετοιμασία με Ουίπεστ στη Βουδαπέστη

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης θα αγωνιστούν το Σάββατο (20/11) στις 15:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιλίσιο για την 3η αγωνιστική. Μετά την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό η προσοχή του Ολυμπιακού θα στραφεί στην κοινή προετοιμασία με την Ούιπεστ που θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη την ερχόμενη εβδομάδα.

Α1 πόλο γυναικών: Σε τρεις δόσεις η 3η αγωνιστική - Το Σάββατο (20/11) ο Ολυμπιακός με τον Ηλυσιακό

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (22/11) για την Ουγγαρία και σε αυτή θα βρίσκεται και η Τζόρταν Ράνεϊ η οποία αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου (20/11) στη χώρα μας, ενώ την Κυριακή το πρωί (21/11) θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στο «Π. Καπαγέρωφ» υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη.

Η Βάσω Πλευρίτου δήλωσε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου ξέρουμε πως θα είναι χαμηλής δυναμικότητας, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με σεβασμό. Τη Δευτέρα φεύγουμε για την Ουγγαρία και περιμένουμε με ανυπομονησία αυτή την προετοιμασία. Θα δώσουμε παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν πολύ καθώς τέτοιες ομάδες συναντάμε στην Ευρώπη».