Ολυμπιακός: Κοινή προετοιμασία με Ουίπεστ στη Βουδαπέστη

Στη Βουδαπέστη θα μεταβεί η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για κοινή προετοιμασία και προπονητικά φιλικά με την Ουίπεστ.

Ολυμπιακός: Κοινή προετοιμασία με Ουίπεστ στη Βουδαπέστη

Στη Βουδαπέστη για κοινή προετοιμασία και προπονητικά φιλικά με την Ουίπεστ, θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης μετά το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (20/11, 15:00) με τον Ηλυσιακό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα μεταβούν στη Βουδαπέστη.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (22/11) και θα επιστρέψει από την Ουγγαρία το μεσημέρι της μεθεπόμενης Παρασκευής (26/11). Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει θα πραγματοποιήσει πρωινές προπονήσεις με την Ουίπεστ και τα απογεύματα θα την αντιμετωπίσει σε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις (Δευτέρα-Πέμπτη) στο Κολυμβητήριο «Αλφρεντ Χάγιος» στο νησί της Μαργαρίτας.

Από κει και πέρα το βράδυ του Σαββάτου (20/11), αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, η Τζόρνταν Ράνεϊ. Η διεθνής Αμερικανίδα περιφερειακή, θα τεθεί στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη και το πρωί της Δευτέρας θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για την Ουγγαρία.