Ολυμπιακός: Κίρα Κρίστμας: «Χαρούμενη που γύρισα στην ομάδα μας»

Η Κίρα Κρίστμας δεν είχε παίξει στην πρεμιέρα κόντρα στη Βουλιαγμένη. Η Καναδή αριστερόχειρας του Ολυμπιακού πήρε χρόνο συμμετοχής στον σημερινό (13/11) αγώνα κόντρα στη ΝΕ Πατρών και σημείωσε και ένα γκολ.

Ολυμπιακός: Κίρα Κρίστμας: «Χαρούμενη που γύρισα στην ομάδα μας»

Η Κίρα Κρίστμας πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη ΝΕ Πατρών. Η διεθνής Καναδή σημείωσε ένα γκολ ενώ στο τέλος του αγώνα δήλωσε χαρούμενη για την επιστροφή της στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που γύρισα στην ομάδα μας, στην ομάδα του Ολυμπιακού. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στη φετινή σεζόν, με δύο νίκες και σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά, ήμασταν καλές σε όλα τα κομμάτια, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και έτσι κερδίσαμε», τόνισε χαρακτηριστικά η Κίρα Κρίστμας.

Η Καναδή δεν είναι άγνωστη φυσικά στην ομάδα αφού είχε παίξει με επιτυχία στον Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια. Ο Χάρης Παυλιδης τη γνώριζε από την κοινή τους παρουσία στην εθνική ομάδα του Καναδά, είχαν άψογη συνεργασία και πριν από δύο χρόνια στον Πειραιά και φέτος ξανά έγινε κίνηση για την επιστροφή της.

Η ίδια αμέσως είπε το ναι, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα και το απόγευμα του Σαββάτου (13/11) έκανε την πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα αφού δεν είχε παίξει στην πρεμιέρα με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη.