Εθνικός: Η Άννα Χατζηγιωργάκη στο τεχνικό τιμ

Η Άννα Χατζηγιωργάκη στο τιμ του Εθνικού Πειραιά.

Εθνικός: Η Άννα Χατζηγιωργάκη στο τεχνικό τιμ

Η ανακοίνωση

«Ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με την προπονήτρια, Άννα Χατζηγιωργάκη, η οποία αναλαμβάνει τις ομάδες Νεανίδων και Κορασίδων.

Η Άννα Χατζηγιωργάκη έχει γράψει τη δική της ιστορία με το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα», καθώς ως αθλήτρια έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα του 1988, 1990 και 1992, ενώ έχει ακόμη μια κατάκτηση πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό το 1995. Με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος έχει συμμετάσχει σε τρία πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα (89, 91, 93).

Έχει διατελέσει ξανά στο παρελθόν προπονήτρια στον Εθνικό Πειραιώς, το 1990-91 στις Νεάνιδες του συλλόγου, το 2003 ανέλαβε τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στην Α2 γυναικών, ενώ το 2004 με 2006 υπήρξε γυμνάστρια και συνεργάτης στην ομάδα ανδρών που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 2005 και το πρωτάθλημα το 2006.

Το 2010-2011 ήταν η πρώτη προπονήτρια της ομάδας γυναικών στην Α1 (4η θέση), ενώ από το 2015 έως το 2018 βρισκόταν στις ακαδημίες. Στη συνέχεια, εργάστηκε με επιτυχία στην ΑΕ Χαϊδαρίου και τώρα επιστρέφει στον «Αυτοκράτορα».

Άννα Χατζηγιωργάκη, σε καλωσορίζουμε ξανά στον Εθνικό Πειραιώς.

Παράλληλα, ο Εθνικός Πειραιώς θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Βαγγέλη Πάτρα για τη συνεργασία των δύο πλευρών την περασμένη αγωνιστική περίοδο και να του ευχηθεί τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του.

Προς ενημέρωση των φίλων του Εθνικού Πειραιώς και της ελληνικής υδατοσφαίρισης, αλλά και προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να τονιστεί ότι ο Εθνικός Πειραιώς δεν έδιωξε τον κ. Πάτρα, αλλά ο ίδιος επέλεξε να αποχωρήσει, παρά την πρόταση ανανέωσης που του έγινε για να συνεχίσει το έργο του στην ακαδημία των κοριτσιών. Επίσης, ο κ. Πάτρας την περασμένη αγωνιστική περίοδο υπήρξε ο πιο υψηλά αμειβόμενος προπονητής σε όλη την υδατοσφαίριση του συλλόγου, πάνω ακόμη και από τους τεχνικούς των πρώτων ομάδων.

Η διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς, λοιπόν, αναγνώρισε την τεράστια προσφορά του κ. Πάτρα στον σύλλογο στο παρελθόν, το ότι αποτελεί «σημαία» του μεγάλου «Αυτοκράτορα» και αυτή η αναγνώριση φάνηκε στο έπακρο και σε οικονομικό επίπεδο. Δυστυχώς, οι δύο πλευρές δεν ήταν εφικτό να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, καθώς η διοίκηση του συλλόγου δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις επιπλέον οικονομικές απαιτήσεις του κ. Πάτρα.

Ο Εθνικός Πειραιώς τιμάει την ιστορία του και αυτό θα συνεχίσει να πράττει».