Κίρα Κρίστμας: «Θα μιλήσω με τον Παυλίδη, θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Η Καναδή Κίρα Κρίστμας ήταν η κορυφαία της νίκης με 16-10 επί της Ιαπωνίας στο World League στο ΟΑΚΑ. Η αριστερόχειρας δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και θα μιλήσει με τον κόουτς Χάρη Παυλίδη.

Κίρα Κρίστμας: «Θα μιλήσω με τον Παυλίδη, θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Καναδάς κερδίζοντας την Ιαπωνία με 16 – 10 στην δεύτερη ημέρα των αγώνων του women’s world league super final που γίνεται στο ΟΑΚΑ.

Πρωταγωνίστρια της ομάδας του Καναδά ήταν η γνώριμη στο ελληνικό πόλο, η αριστερόχειρας Κίρα Κρίστμας, η οποία στις δηλώσεις της στο γραφείο τύπου των αγώνων εξέφρασε την μεγάλη της επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα αγωνιζόμενη με το σκουφάκι του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού.

Δυναμικό «μπάσιμο» Ολυμπιακού και στις γυναίκες με Σλίκινγκ, Κρίστμας!

«Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα. Είναι το δεύτερο σπίτι μου. Μου αρέσουν οι άνθρωποι και η κουλτούρα αυτής της χώρας. Θα συναντηθώ εντός των προσεχών ημερών με τον προπονητή του Ολυμπιακού, τον Χάρη Παυλίδη και θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αγαπάω την ομάδα και θεωρώ ότι ο κύριος Παυλίδης είναι ένας σπουδαίος προπονητής» τόνισε και προσέθεσε:

«Ο Καναδάς έχει ένα στόχο τόσο στην Αθήνα όσο και στο Τόκιο. Θέλει να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Εκτιμώ ότι φέτος στους Ολυμπιακούς αγώνες όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν ανταγωνιστικές και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την Αμερική. Θα είναι το πιο ανταγωνιστικό τουρνουά των τελευταίων ολυμπιακών αγώνων».