Δυναμικό «μπάσιμο» Ολυμπιακού και στις γυναίκες με Σλίκινγκ, Κρίστμας!

Τα ονόματα των Μπριγκίτε Σλίκινγκ και Κίρα Κρίστμας ακούγονται έντονα για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Δυναμικό «μπάσιμο» Ολυμπιακού και στις γυναίκες με Σλίκινγκ, Κρίστμας!

Τι και αν η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού σάρωσε όλα τα τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα; Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο και ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια «ηχηρά» ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων για την ομάδα του Πειραιά.

Το ένα εξ αυτών αφορά την Μπριγκίτε Σλίκινγκ, την Ολλανδή διεθνή περιφερειακή, η οποία πέρα από ομάδες της χώρας της έχει αγωνιστεί επίσης και στην ισπανική Σαν Αντρέου. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με την ταλαντούχα αθλήτρια και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή της.

Παράλληλα, ακούγεται ξανά έντονα το όνομα της Κίρα Κρίστμας, μιας όχι και τόσο παλιάς γνώριμης του Ολυμπιακού, καθώς η Καναδή περιφερειακή αγωνίστηκε ξανά στο Λιμάνι πριν από δύο χρόνια. Η έμπειρη αθλήτρια διαθέτει «φονικό» αριστερό χέρι και φημολογείται ότι η «ερυθρόλευκη» πλευρά προαλείφει την εκ νέου ένταξή της στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Να σημειώσουμε, βεβαίως, ότι στον Ολυμπιακό δεν τσεκάρουν μόνο περιπτώσεις ξένων αλλά και ποιοτικών αθλητριών από την εγχώρια αγορά, θέλοντας να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο το υπάρχον ρόστερ. Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση.