ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός Πειραιά 8-7: Τρίτη η Γλυφάδα

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας κέρδισε και στον Λαιμό τον Εθνικό (8-7) και πήρε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας στο πόλο γυναικών, με 2-0 νίκες.

ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός Πειραιά 8-7: Τρίτη η Γλυφάδα

Η Γλυφάδα μετά το...μπρέικ στον Πειραιά (12-11), κέρδισε για δεύτερη φορά τον Εθνικό, αυτή τη φορά στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης στον Λαιμό και με 2-0 νίκες πήρε τη σειρά του μικρού τελικού και κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας στο πόλο γυναικών.

Έτσι έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδου και μένει να φανεί εάν ο Όμιλος θα δηλώσει συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εκεί όπου θα είναι σίγουρα Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη.

Την απονομή – για την κατάκτηση της τρίτης θέσης – στα κορίτσια της Γλυφάδας έκανε το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνος έφορος της γυναικείας υδατοσφαίρισης Εύη Μωραϊτίδου, που έχει φορέσει φυσικά με τεράστια επιτυχία το σκουφάκι του ΑΝΟΓ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-7

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-1, 2-1, 3-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου Παν. 3, Γκίλλα Αγγ., Γιαμπαδάκου, Γρηγοροπούλου, Κούκια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 1, Κοκκινάκη, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 4, Καρύτσα, Θωνοπούλου, Γκίλαλ Π.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή 1, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη, Πέττα, Δούλη 2, Μπιτσάκου 1, Γκότσια, Ζαφειράκη, Παναγιωτοπούλου, Χέλμη.