Βουλιαγμένη - Εθνικός 15-4: Έκλεισε θέση στους τελικούς των πλέι οφ

Η ομάδα πόλο γυναικών της Βουλιαγμένης νίκησε τον Εθνικό με 15-4 και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην τελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος. 

Βουλιαγμένη - Εθνικός 15-4: Έκλεισε θέση στους τελικούς των πλέι οφ

Στον τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών προκρίθηκε η Βουλιαγμένη επικρατώντας στο πρώτο και τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς του Εθνικού με 15-4.

Η ομάδα της Αντιόπης Μελιδώνη είχε κερδίσει τον Εθνικό και στα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου και συνολικά με 3-0 νίκες έφτασε στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό.

Όπως μαρτυρά το σκορ και η εξέλιξή του, η Βουλιαγμένη ήταν εμφανώς ανώτερη και επικράτησε χωρίς δυσκολία του Εθνικού ο οποίος θα αγωνιστεί απέναντι στη Γλυφάδα για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος.

Οι τελικοί των πλέι οφ θα πραγματοποιηθούν μετά το φάιναλ-φορ του κυπέλλου, την επόμενη εβδομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-0, 4-2, 2-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 3, Ανδρεάδη, Μουστακαρία 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 2, Νίνου 2, Μ. Πάτρα, Κώτσια 2, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 1, Καϊάφα 1, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 1, Μαμόγλου 3, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, Δούλη, Μπιτσάκου, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Παναγιωτοπούλου, Χέλμη.

Διαιτητές: Δαμιανάκης - Παντελής.