Βουλιαγμένη – Νηρέας Χαλανδρίου 14-6: Ακόμη μία νίκη για το ΝΟΒ

Η Βουλιαγμένη ξεπέρασε το εμπόδιο του Νηρέα Χαλανδρίου με 14-6 για την 16η αγωνιστική της Α’ Εθνικής στο πόλο γυναικών.

Βουλιαγμένη – Νηρέας Χαλανδρίου 14-6: Ακόμη μία νίκη για το ΝΟΒ

Την 14η νίκη του σε 15 αγώνες πέτυχε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης επικρατώντας του Νηρέα Χαλανδρίου με 14-6 στο παιχνίδι που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας πόλο των γυναικών.

Ήταν μία ακόμη συνάντηση όπου οι παίκτριες της Αντιόπης Μελιδώνη είχαν την ευκαιρία να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο Νηρέας Χαλανδρίου υποχρεώθηκε στην 5η διαδοχική ήττα του και παρέμεινε με 16 βαθμούς στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, η Μαρία Πάτρα αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση και ο ΝΟΒ συνέχισε για τέσσερα λεπτά με παίκτρια λιγότερο ενώ ο Νηρέας στην αποβολή έχασε το πέναλτι.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 14-6

Τα οκταλεπτα: 6-2, 2-2, 2-1, 4-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 4, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Μ. Πάτρα 1, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 3, Γαρδέρη, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονητής Ανέστης Πεσματζόγλου): Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο, Μαυρωτά 1, Κοτσάφτη, Α. Κοβάτσεβιτς, Ρουσσάκη, Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Παναγιότι, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 2, Κονταλέξη, Καραχάλιου.