Εθνικός – ΝΟ Λάρισας 17-12: Γκολ και θέαμα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»

Ο Εθνικός κέρδισε 17-12 τον ΝΟ Λάρισας στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής για την Α’ Εθνική κατηγορία στο πόλο γυναικών.

Εθνικός – ΝΟ Λάρισας 17-12: Γκολ και θέαμα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»

Γκολ και θέαμα στον Πειραιά. Ο Εθνικός για την 14η αγωνιστική της Α’ Εθνικής κατηγορίας στο πόλο γυναικών, κέρδισε τον ΝΟ Λάρισας με 17-12 σε ένα ματς με 29 τέρματα! Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Πειραιά που έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Παίζοντας πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, όπου και απέκτησε μία διαφορά έξι τερμάτων, ο Εθνικός κατάφερε στη συνέχεια να διατηρήσει αυτόν τον...αέρα μετά το τέλος των δυο πρώτων περιόδων.

Με την νίκη της αυτή η ομάδα του Πειραιά εδραιώθηκε στην πρώτη τετράδα και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και την παρουσία της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας στις γυναίκες. Η Λάρισα παραμένει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 17-12

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 5-1, 3-4, 4-4.

ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή 1, Κωνσταντοπούλου 1, Ελληνιάδη 4, Μαμόγλου 4, Μπερίκου, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 2, Πεττα 4, Δούλη, Καραμπέτσου 1, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Παναγιωτοπουλου, Χέλμη.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Τζελέπη, Μ. Καρυπίδου 4, Κολτσίδα 1, Πετάση 1, Μανιάτη, Χασιώτη, Κλάπερτον 2, Η. Καρυπίδου 4.