Γλυφάδα - Βουλιαγμένη 5-18: Εύκολη νίκη πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Η ομάδα πόλο Γυναικών της Βουλιαγμένης νίκησε τη Γλυφάδα με 18-5 και στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Κυριακής (25/4) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό

Γλυφάδα - Βουλιαγμένη 5-18: Εύκολη νίκη πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Με την σκέψη στο ντέρμπι της Κυριακής (25/4) απέναντι στον Ολυμπιακό, εκεί όπου θα κριθεί και η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, η Βουλιαγμένη επικράτησε με ευκολία (18-5) της Γλυφάδας σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κολυμβητήριο του Λαιμού με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Γλυφάδας.

Το παιχνίδι, όπως μαρτυρά το σκορ, ήταν μια εύκολη υπόθεση για τα κορίτσια της Αντιόπης Μελιδώνη που σημείωσαν την 11η νίκη σε 12 παιχνίδια.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 2-4, 2-3, 0-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου, Α. Γκίλλα 1, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Φουντωτού 3, Γαλιατσάτου 1, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Π. Γκίλλα, Κατσώνη, Ταχίρι.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 2, Ανδρεάδη, Μουστακαρία 2, Γιαννοπούλου 3, Ξενάκη 5, Νίνου 2, Διαμαντοπούλου, Γαρδέρη, Κώτσια 1, Κοντονή 2, Καϊάφα 1, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.