Α' κατηγορία πόλο γυναικών: Νίκη στις λεπτομέρειες για τη Γλυφάδα επί της ΝΕ Πατρών (13-11)

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας επικράτησε της ΝΕ Πατρών μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι με 13-11 για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας γυναικών στην υδατοσφαίριση.

Α' κατηγορία πόλο γυναικών: Νίκη στις λεπτομέρειες για τη Γλυφάδα επί της ΝΕ Πατρών (13-11)

Μια σπουδαία και ανταγωνιστική αναμέτρηση πρόσφεραν το μεσημέρι της Πέμπτης (8/4) ο ΑΝΟ Γλυφάδας και η ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη.

Το παιχνίδι ήταν για την 8η αγωνιστική της Α' Εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών και ανέδειξε νικήτριες τις τυπικά γηπεδούχες με σκορ 13-11.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος. Μάλιστα το τελευταίο τέρμα της Γλυφάδας σημειώθηκε στην εκπνοή της συνάντησης και αφού λίγο νωρίτερα οι Πατρινές είχαν αστοχήσει στην επίθεση που ενδεχομένως να τους έδινε την ισοπαλία. Διαιτητές του ματς ήταν οι Δαμιανάκης και Στεφανάκης.

Ο ΑΝΟΓ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 15 βαθμούς στην κατάταξη και όντας τέταρτος διατηρήθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αντίθετα η αχαϊκή ομάδα περιορίζεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 3 βαθμούς.

«Λίγο πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι να ήμασταν σε κάποιες φάσεις του αγώνα και θα καταφέρναμε κάτι καλύτερο. Δεν έχω παράπονο όμως από τα κορίτσια, έδειξαν πολύ μεγάλη μαχητικότητα», δήλωσε μετά το φινάλε ο προπονητής της ΝΕΠ, Κώστας Σακκαλής.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-4, 3-1, 2-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 2, Γκίλλα Α. 1, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 3, Κόλλια, Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 4, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Κατσώνη.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μπαλάτσα Μ. 2, Τσιμάρα Ευφρ., Μανέτα 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Μιχαηλίδου 3, Μοίραλη 1, Ντάσιου, Παπανικολάου, Τσιμάρα Ευδ. 2, Κουρέτα 1, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 7 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 21

2. Εθνικός 21

3. ΝΟ Βουλιαγμένης 18

4. ΑΝΟ Γλυφάδας 15

5. Νηρέας Χαλανδρίου 10

6. ΑΕΚ 10

7. Πανιώνιος 7

8. ΝΟ Λάρισας 4

9. ΝΕ Πατρών 3

10. ΝΟ Ρεθύμνου 0

* Ο Εθνικός, ο ΑΝΟ Γλυφάδας, η ΝΕ Πατρών και ο ΝΟ Ρεθύμνου έχουν από έναν αγώνα περισσότερο.