NE Πατρών: Παρέμεινε ο Δημήτρης Μπιτσάκος

Ο Δημήτρης Μπιτσάκος, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη ΝΕ Πατρών, ανανέωσε τη συνεργασία του για ακόμη μια χρονιά με τον Σύλλογο.

NE Πατρών: Παρέμεινε ο Δημήτρης Μπιτσάκος

Στη ΝΕ Πατρών για ακόμη μία σεζόν ο Δημήτρης Μπιτσάκος. Ο σπουδαίος φουνταριστός του παρελθόντος, έχει κάνει φοβερή δουλειά στα «δελφίνια» και παραμένει στο τιμόνι των γυναικών.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Πάτρας

«Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπιτσάκο. Ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει να έχει τη γενική εποπτεία στα γυναικεία τμήματα πόλο των «δελφινιών», οδηγώντας προπονητικά τον Σύλλογο τόσο στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, όσο και στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΚΟΕ, εκεί όπου η ΝΕΠ έχει πανηγυρίσει ουκ ολίγα μετάλλια υπό την καθοδήγησή του».

«Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να κυλήσει ομαλά και να μας βρει όλους υγιείς», δήλωσε ο Δημήτρης Μπιτσάκος και πρόσθεσε:

«Ελπίζω το πρωτάθλημα να έχει μία νέα μορφή τη νέα αγωνιστική σεζόν, με πολλά όμορφα παιχνίδια που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Υπήρξε κινητικότητα πολλών παικτριών σε διάφορες ομάδες κι αυτό προκαλεί από μόνο του ένα ενδιαφέρον και μία περιέργεια για το πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες.

Τέλος, όσον αφορά την ομάδα μου είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και στόχος μας είναι παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε όσον το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση από την προηγούμενη σεζόν».