ΝΟΒ: Η Άντι Μελιδώνη αντικαταστάτρια της Καμμένου!

Η Άντι Μελιδώνη, ένα από τα «παιδιά» της Αλεξίας Καμμένου είναι και η αντικαταστάτρια της έμπειρης προπονήτριας στον πάγκο της Βουλιαγμένης!

ΝΟΒ: Η Άντι Μελιδώνη αντικαταστάτρια της Καμμένου!

Προπονήτρια της γυναικείας ομάδας της Βουλιαγμένης είναι από σήμερα το βράδυ, η Άντι Μελιδώνη.

Είναι μια κοπέλα που έχει «ριζώσει» στον Όμιλο, έχει κατακτήσει τα πάντα, έχει δουλέψει με την Αλεξία Καμμένου και τώρα είναι εκείνη που την αντικαθιστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Γέννημα θρέμμα της Βουλιαγμένης, η Άντι Μελιδώνη, αναλαμβάνει τα ηνία της Α1 Γυναικών στην υδατοσφαίριση.

Μια σπουδαία αθλήτρια της υδατοσφαίρισης που έχει γράψει λαμπρή πορεία στην Εθνική ομάδα και στην ομάδα της Βουλιαγμένης.

Βουλιαγμένη: Τέλος εποχής με Καμμένου

Με τα χρώματα της γαλανόλευκης έχει κατακτήσει ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο στους αγώνες του 2004, χρυσό σε Παγκόσμιο και δις ασημένιο σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Με το σκουφάκι του Λαιμού έχει κατακτήσει 5 Ευρωπαϊκούς τίτλους (2 Champions Cup, 2 Super Cup Ευρώπης και 1 Len Trophy) 10 Πρωταθλήματα Ελλάδος (1993, 1994, 1997, 2003, 2005, 2006, 2007, 2010, 2012, 2013) κι από το 2001 έχει διατελέσει Αρχηγός της ομάδας.

Παιδί της Βουλιαγμένης, η Άντι Μελιδώνη συνέχισε την προπονητική της διαδρομή αναλαμβάνοντας τις υποδομές στις Αθλητικές Ακαδημίες του Ν.Ο.Β., μεταλαμπαδεύοντας την πολύτιμη αθλητική της εμπειρία. Διετέλεσε επίσης Βοηθός Προπονητή στην Εθνική ομάδα Νεανίδων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Άντι, με υγεία και να μας χαρίσει δυνατές συγκινήσεις με την ομάδα της».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας