Παυλίδης: «Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν από τα καλύτερα που έχουμε παίξει»

Ικανοποιημένος από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έμεινε ο Χάρης Παυλίδης απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Παυλίδης: «Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν από τα καλύτερα που έχουμε παίξει»

Τη μία από τις δύο συνολικά νίκες που χρειάζεται για να στεφθεί πρωταθλήτρια πέτυχε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 11-4: «Πλώρη» για το 7ο σερί και 11ο στην ιστορία του!

Οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να επικρατήσουν της Βουλιαγμένης με 11-4 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον τελικό της Τρίτης (7/7), εκεί όπου σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε μετά το ματς τα εξής: «Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν από τα καλύτερα που έχουμε παίξει. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή, δεδομένης και της απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Βέβαια δεν μου άρεσε που μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, υποτιμήσαμε το παιχνίδι. Χάσαμε εύκολα γκολ που κάποια άλλη στιγμή μπορεί να μας στοιχίσουν. Θέλω να παίζουμε το ίδιο συγκεντρωμένα όπως κάναμε και στο πρώτο οκτάλεπτο. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Έχει φανεί όλη τη χρονιά. Αν είμαστε σοβαροί την Τρίτη, θεωρώ πως θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Οι παίκτριές μας είναι αθλήτριες με ποιότητα. Πολύ γρήγορα προσαρμόστηκαν. Τα πράγματα που κάνουμε είναι γνωστά, δεν κάνουμε κάτι νέο. Το θέμα ήταν να βρούμε ρυθμό. Μέσα από τις προπονήσεις και τα διπλά με τα αγόρια του Ολυμπιακού τα καταφέραμε και η ομάδα έδειξε να αντεπεξέρχεται πάρα πολύ γρήγορα».

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου ανέφερε: «Φάνηκε πως είμαστε μια ομάδα ανώτερη, με μεγαλύτερο ρόστερ, πιο βαθύ, με παίκτριες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός αγώνα. Μπήκαμε σίγουρες. Θέλουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κάναμε το πρώτο βήμα. Ήμασταν συγκεντρωμένες».