Ο Ολυμπιακός 2-0 τη Βουλιαγμένη, τώρα η κούπα μόνο μένει

Οι Πειραιώτες νίκησαν και στο Λαιμό την Βουλιαγμένη με 8-3 και θέλουν μία νίκη για να στεφθούν πρωταθλητές

 Ο Ολυμπιακός 2-0 τη Βουλιαγμένη, τώρα η κούπα μόνο μένει

Σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε της Βουλιαγμένης με 8-3 στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ξέφυγαν με 3-0. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν στην άμυνα τους εκδηλώνοντας κακές επιθέσεις με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η περίοδος δίχως τέρμα.

Η Βουλιαγμένη μετά από δεκαπέντε λεπτά πέτυχε το πρώτο της τέρμα ενδεικτικό της σκληρής άμυνας των ερυθρολεύκων. Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου ανέβασε ρυθμό στην επανάληψη βρήκε λύσεις από την περιφέρεια και κλείδωσε την νίκη. Οι δύο ομάδες είχαν κακές επιλογές στον παίκτη παραπάνω με τους γηπεδούχους να έχουν 2/8 και τον Ολυμπιακό 2/7.

Ο τρίτος τελικός θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο(26/5,15:30) στο Παπαστράτειο και σε περίπτωση που νικήσουν οι Πειραιώτες θα πανηγυρίσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 0-0, 3-2, 0-3

Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης, Βάσιτς, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκη 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης 1, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης, Ν. Κουρούβανης, Ξανθόπουλος

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Χαλυβόπουλος, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς