Για το δεύτερο βήμα ο Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 Ανδρών απέναντι στη Βουλιαγμένη, την Πέμπτη (24/5, 18:30, ΕΡΤ2) στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Για το δεύτερο βήμα ο Ολυμπιακός

Μετά το επιβλητικό 12-4 στον πρώτο αγώνα της σειράς στο "Π. Καπαγέρωφ", ο Ολυμπιακός πηγαίνει την Πέμπτη (24/5, 18:30, ΕΡΤ2) στο Λαιμό με στόχο να κάνει το 2-0 στους τελικούς της Α1 Ανδρών απέναντι στη Βουλιαγμένη και να πάρει αποφασιστικό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την αποστολή των "ερυθρόλευκων" για το παιχνίδι της Πέμπτης απαρτίζουν αναλυτικά οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας, Δημήτρης Νικολαΐδης.

Θυμίζουμε ότι ο τρίτος τελικός της σειράς είναι προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο (26/5), στις 17:30 στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" και εκεί η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει, μπροστά στον κόσμο της, να πανηγυρίσει το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Γεννηδουνιάς: "Είμαστε καλύτερη ομάδα"

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής ενόψει του δεύτερου τελικού: "Ακολουθεί ο δεύτερος τελικός. Η Βουλιαγμένη παίζει στην έδρα της και θα είναι πιο δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε αυτή τη σειρά στους τρεις αγώνες.

Είμαστε αρκετά καλύτερη ομάδα, το έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν και θα προετοιμαστούμε αυτή τη μια μέρα που έχουμε για αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε για τη νίκη και το Σάββατο με τον κόσμο μας θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα".