Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται τη Βουλιαγμένη στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" την Τρίτη (22/5, 18:30, ΕΡΤ2) για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Α1.

Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, θέλει να πραγματοποιήσει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τρίτη (22/5) στις 18:30 (τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2) τη Βουλιαγμένη στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" στο πλαίσιο του 1ου τελικού των πλέι οφ της Α1. Ο Ολυμπιακός θέλει, μπροστά στον κόσμο του, να πανηγυρίσει την νίκη και να πάει την Πέμπτη (24/5, 18:30) στο Λαιμό για να κάνει το 2-0. Ο τρίτος τελικός της σειράς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου (17:30) ξανά στο "Π. Καπαγέρωφ".

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη. Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

Γούνας: "Να γεμίσει το κολυμβητήριο"

Ενόψει του πρώτου τελικού με τη Βουλιαγμένη, ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε στο osfp.gr : «Αρχίζει η σειρά των τελικών και είμαστε έτοιμοι να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι. Είναι ένας από τους στόχους μας τη φετινή σεζόν και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε την πρώτη νίκη από τις τρεις που χρειαζόμαστε. Φυσικά και θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Μας δίνει πάντα δύναμη και ώθηση όταν είναι στο πλευρό μας. Θέλουμε να γεμίσει το κολυμβητήριο».

Το πρόγραμμα των τελικών

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων της σειράς των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, αλλά και του μικρού τελικού μεταξύ της Χίου και του Υδραϊκού, έχει ως εξής:

Τελικός (Θέσεις 1-2)

Τρίτη, 22/5, κολ. Εθνικό Πειραιά 18.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Πέμπτη, 24/5, κολ. ΝΟΒ, Λαιμός 18.30 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάββατο, 26/5, κολ. Εθνικό Πειραιά 17.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Τρίτη, 29/5 (Αν χρειαστεί), κολ. ΝΟΒ, Λαιμός 18.30 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμπτη, 31/5 (Αν χρειαστεί), κολ. Εθνικό Πειραιά 18.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Μικρός τελικός (Θέσεις 3-4)

Τρίτη, 22/5, κολ. Ιωνικό 18.30 ΝΟ ΧΙΟΥ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ

Πέμπτη, 24/5, κολ. Δημοτικό Αλίμου 15.30 ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ

Σάββατο, 26/5 (Αν χρειαστεί), κολ. Ιωνικό 18.30 ΝΟ ΧΙΟΥ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ