Απόλλων Σμύρνης: Στο νερό και πάλι η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη (pic)

Ύστερα από 73 ημέρες η ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης επέστρεψε στις προπονήσεις. Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή (25/5) "πρώτη" της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας. 

Απόλλων Σμύρνης: Στο νερό και πάλι η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη (pic)

Πρώτη προπόνηση ύστερα από 73 ημέρες για την ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης. Οι παίκτες του Γιάννη Κατρουζανάκη σήμερα (25/5) το βράδυ κολύμπησαν ξανά στο Σεράφειο κολυμβητήριο.

«Οι 73 ημέρες ήταν πολλές. Ατελείωτες. Πως, λοιπόν, η επιστροφή στο Σεράφειο κολυμβητήριο να μην συνοδευτεί από ενθουσιασμό; Οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης μπήκαν ξανά σήμερα στο νερό του προπονητικού τους «σπιτιού» και το απόλαυσαν δεόντως!

Έστω και αν η προπόνηση - όπως και οι επόμενες έως ότου επιτραπούν από την Πολιτεία οι ομαδικές – είχε ατομικά χαρακτηριστικά.

Για να έρθει η σημερινή, παρουσία γιατρού, πολυπόθητη επιστροφή ακολουθήθηκαν προηγουμένως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κατρουζανάκης, αρχικά ενημέρωσε εκτός του κολυμβητηρίου αναλυτικά τους παίκτες του για τις οδηγίες χρήσης των εγκαταστάσεων, αλλά και το είδος της προπόνησης.

Ακολούθως, εκείνοι, αφού άλλαξαν στον εξωτερικό χώρο του Σεράφειου, γυμνάστηκαν στο ρυθμό που έδιναν ο κόουτς και ο βοηθός του Δημήτρης Μιτελούδης.

Η αρχή, λοιπόν, έγινε! Τα χαμόγελα στα χείλη έδειξαν ότι άπαντες περίμεναν πως και πως την επανέναρξη της προετοιμασίας στο Σεράφειο και των – έστω και ειδικών συνθηκών – προπονήσεων» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης.