Πάλι χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Α1 πόλο των ανδρών μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει στην πρεμιέρα του β’ γύρου. Δυστυχώς και αυτό το ντέρμπι των αιωνίων δεν θα το παρακολουθήσει ο κόσμος ζωντανά από την ΕΡΤ!

 Πάλι χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

Ένα ακόμη ντέρμπι αιωνίων στο πόλο, δεν θα μπορέσει να το παρακολουθήσει ο κόσμος ζωντανά από τη δημόσια τηλεόραση που έχει τα δικαιώματα της Α1 ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, αλλά το ματς του α’ γύρου στην έδρα των «πράσινων» δεν το μετέδωσε ζωντανά η δημόσια τηλεόραση ενώ κι αυτό του β’ γύρου, στον Πειραιά, θα διεξαχθεί εκ νέου χωρίς τηλεοπτική κάλυψη!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή (31/1) το βράδυ (20.00) τον Παναθηναϊκό στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία του β’ γύρου, στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ένα ντέρμπι αιωνίων, σε οποιοδήποτε άθλημα, δεν έχει ενδιαφέρον για το φίλαθλο κοινό.

Η ουσία είναι λοιπόν πως η ΕΡΤ επέλεξε να μεταδώσει ζωντανά την επόμενη μέρα (Σάββατο) την αναμέτρηση Π. Φάληρο – Πανιώνιος (14.00, ΕΡΤ Sports).

Να σημειώσουμε πως λόγω της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ξάνθη το Σάββατο (1/2, 19.30) για την Super League, το ματς του πόλο μεταφέρθηκε την Παρασκευή (31/1, 20.00) και αυτό του βόλεϊ γυναικών (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός) θα διεξαχθεί την Κυριακή (2/2) στις 17.00 στο «Μελίνα Μερκούρη».