Τουρνουά ΣΕΔΥ: Ο Ολυμπιακός 18-5 τον Απόλλωνα Σμύρνης, πέρασε στα ημιτελικά

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια του τουρνουά ΣΕΔΥ πανηγύρισε σήμερα (21/9) το μεσημέρι η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι κέρδισαν 18-5 τον Απόλλωνα Σμύρνης και πέρασαν στα ημιτελικά του τουρνουά.

Τουρνουά ΣΕΔΥ: Ο Ολυμπιακός 18-5 τον Απόλλωνα Σμύρνης, πέρασε στα ημιτελικά

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 18-5 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου. Τρία στα τρία για την ομάδα πόλο του Θρύλου στο τουρνουά ΣΕΔΥ που συνεχίζεται απόψε (21/9) και ολοκληρώνεται αύριο (22/9).

Στον μεσημεριανό αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, ο Βλάχος επέλεξε να παίξει με τον Ζερδεβά στο τέρμα αφού τις θέσεις των δυο ξένων κάλυψαν οι Μίτροβιτς, Μπουλιούμπασιτς.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου το βράδυ (8.30) αντιμετωπίζει το Π. Φάληρο αλλά έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στα ημιτελικά. Το βράδυ απλά θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου.

Να σημειώσουμε πως δεν αποκλείεται στον αυριανό (22/9) ημιτελικό ο Ολυμπιακός να βρει απέναντί του τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 18-5 (4-2, 4-1, 5-0, 5-2)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης 5, Κάκαρης 3, Μουρίκης 1, Γούνας 3, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς 5, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Σπηλιόπουλος, Αλαμάνος, Αλ-Ντότερ, Παπαγεωργίου 1, Τσιστράκης, Γραμματικός, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος, Μπεριστιάνος 1, Δερμιτζάκης Δ., Χαραλαμπόπουλος 2, Βιτέλλας, Καβουσάνος, Λουπάκης, Μπαμπανίκας 1