Ολυμπιακός: Δανεικός ο Νικολαΐδης στην Μπρέσια!

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης πάει στη Μπρέσια για τα επόμενα δυο χρόνια με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Δανεικός ο Νικολαΐδης στην Μπρέσια!

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης όπως είναι γνωστό έχει συμφωνήσει με τη Μπρέσια εδώ και καιρό. Ο 20χρονος φουνταριστός ύστερα από δυο χρόνια στους Πειραιώτες, θέλησε να αλλάξει παραστάσεις και από τη στιγμή που τον ζήτησε η Μπρέσια, έκλεισε η συμφωνία άμεσα.

Εδώ όμως πρέπει να σημειώσουμε πως ο παίκτης δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος. Ο δυναμικός φουνταριστός θα παίξει την επόμενη διετία στη Μπρέσια ως δανεικός. Έτσι ύστερα από δυο χρόνια θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι.

Σωστή επιλογή από τους «ερυθρόλευκους» αφού δεν είναι δυνατό να αφήνεις ελεύθερο έναν παίκτη 20 ετών, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ πριν από δυο χρόνια και σε αυτό το διάστημα κατέκτησε τα πάντα με το σκουφάκι του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την περσινή σεζόν με τον ερχομό και του Κώστα Κάκαρη από το Π. Φάληρο, ο Νικολαΐδης δεν είχε εξασφαλισμένη θέση στη 13άδα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελική φάση του Champions League στο Ανόβερο δεν αγωνίστηκε καθόλου και ήταν και στα τρία παιχνίδια εκτός 13άδας.

Πήρε και Μπούχα από Βουλιαγμένη!

Η Μπρέσια δεν πήρε παίκτη μόνο από τον Ολυμπιακό αλλά και από τη Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Αλεσάντρο Μπόβο έκανε δικό της, τον Κροάτη περιφερειακό Αντόνιο Μπούχα.

Ο 24χρονος ύστερα από έναν χρόνο στη Βουλιαγμένη, θα παίξει στο Ιταλικό πρωτάθλημα, μαζί με τον Δημήτρη Νικολαΐδη. Ο Μπούχα πριν έρθει στη χώρα μας και φορέσει το σκουφάκι του ΝΟΒ, έπαιζε στη Μλάντοστ ενώ έχει περάσει και από την Μόρναρ Σπλιτ.