Απόλλων Σμύρνης: Πρόσθεσε εμπειρία με Καρούντζο!

Σε μια έξυπνη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης που έδωσε τα χέρια με τον έμπειρο περιφερειακό Διονύση Καρούντζο, ο οποίος πέρσι έπαιζε στον ΠΑΟΚ.

Απόλλων Σμύρνης: Πρόσθεσε εμπειρία με Καρούντζο!

Ο Διονύσης Καρούντζος μετά τον έναν χρόνο παραμονής στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Αθήνα. Ο 34χρονος περιφερειακός έδωσε τα χέρια με τον Απόλλωνα Σμύρνης που βάζει στη «μηχανή» του έναν παίκτη με ποιότητα και εμπειρία που θα βοηθήσει στην περιφέρεια.

Ο Καρούντζος είναι ένας περιφερειακός που μπορεί να δώσει λύσεις, είναι δυνατός και έχει…φάει τις πισίνες με το κουτάλι. Πέρσι ήταν στον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να τερματίζουν στην πέμπτη θέση. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με το σκουφάκι του Ιωνικού Νίκαιας, του Εθνικού, του Παναθηναϊκού και της Βουλιαγμένης.

Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (το 2006 με το σκουφάκι του Εθνικού και το 2012 με αυτό της Βουλιαγμένης). Μάλιστα το 2012 είχε πανηγυρίσει και το νταμπλ με το Ναυτικό Όμιλο της Βουλιαγμένης.

Ο 34χρονος άσος δήλωσε για την επιστροφή του στην Αθήνα και την ομάδα του Απόλλωνα: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Απόλλωνας, με πιστούς φιλάθλους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουνε. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη».